v Delta Challenge | Delta challenge 2018

"Ik beweeg dus ik leef,
Luctor et Emergo"

Delta challenge 2018

 

Zwerftocht

Maak de zwerftocht van eiland naar eiland. 10 hindernissen dagen je uit om droog aan de overkant te komen. Maar of dat iedereen lukt? De hindernissen zijn op verschillende niveaus te nemen. Dus iedereen kan mee! 
 


Hoogteparcours

Zeeland Buitenland heeft een uniek hoogteparcours! 22 hindernissen voeren je van 3 naar 10 meter hoogte. Elke hindernis is een uitdaging op zich! Soms is de hoogte je vijand, soms de hindernis zelf. Kracht, balans, lef; pak de uitdaging!
 


Kanovaren

Het Buitenland van Zeeland ligt aan het Grevelingenmeer waar vogels en zeehonden zich veilig voelen. Er zijn diverse veilige en spannende routes in de kreken, rond onze eilanden of op het open water en zelfs op zee 

Boogschieten

Boogschieten is een gezellige en spannende activiteit. Je kunt al boogschieten vanaf ± 8 jaar en ook volwassenen beleven veel plezier aan deze eeuwenoude kunst.
 Klimmen

De klimtoren van Zeeland Buitenland is tussen 8 en 12 meter hoog en heeft diverse routes van verschillende moeilijkheid. Je kunt al klimmen vanaf 6 jaar (als je durft!) en ook gevorderde klimmers kunnen tot en met niveau 5+ aan de slag. De instructeur adviseert voor elke klimmer de juiste zekering zodat alles optimaal veilig verloopt. ‚ÄčNieuw dit jaar!

Teamactiviteit drakenbootrace

Er is écht teamwork nodig om een drakenboot te varen. 10 –20 personen peddelen de 13 meter lange en smalle boot over het glasheldere water van het Grevelingenmeer. Echt teamwork!


 


 

Volg ons op Facebook

Nieuws

22/06

Delta Challenge 2015 foto reportage

Het verslag van Delta Challenge 2015 in beeld. Wij bedanken jullie voor je inzet en tot volgend jaar!
Lees meer

05/05

Delta Challenge mede mogelijk gemaakt door.

Delta Challenge bedankt haar sponsoren en samenwerkingspartners.
Lees meer